Stabilitetsberegninger eldre båter:

Som kjent skal arbeids- og servicefartøy i nærmeste fremtid, legges under Sjøfartsdirektoratets Regelverk. Dette innebærer at alle fartøy skal ha godkjente stabilitetsberegninger om bord. De fleste av de litt eldre fartøyene som vi har hatt befatning med, har eller har hatt slike beregninger. Det vil si at disse fartøyene ligger i vår database og at de forholdsvis enkelt ligger klare for justering.

 

Noen av disse båtene har nå en slik alder at de er tatt ut av tjeneste, mens andre fortsatt går under ny navn og er eid av andre firmaer. Vi kjenner derfor ikke den nåværende eierne av disse båtene. Vi har lister over fartøyer som sannsynligvis vil være modne for oppdatering av stabilitet. I listene har fartøyene opprinnelig navn, eier, dimensjon og årstall for utført Krengeprøve/stab. beregninger. Hvis noen lurer på om akkurat deres båt har vært gjennstand for beregninger av oss, ta kontakt så skal vi se om vi kan fremskaffe beregninger og evt. foreta evt. justeringer.

Adresser

Post og Besøksadresse:

 

TECHNIMAR AS

Skippergata 7

7042 Trondheim, Norway

Følg Oss

Følg Technimar på sosiale medier:

  • Facebook Social Icon
Informasjonskapsler

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Technimar.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

  • Linkedin Sosiale Ikon
Kontakt

73 85 17 00

post@technimar.no

Godkjent av Sjøfartsdirektoratet som Godkjent Kontrollforetak og av Norsk Sertifisering AS som sakkyndig bedrift. Godkjent av DSB som registrert elektroforetak.

Medlem av KranTeknisk Forening og Maritimt forum.

© 2014-2020 Webdesign by Technimar.no