Hvem er vi?

Technimar AS ble etablert i 1987 som et frittstående skipskonsulentfirma. Bedriften har høy og bred kompetanse innenfor konstruksjon, stabilitet og tekniske systemer for båter.

 

Vi godkjent av Sjøfartsdirektoratet som Godkjent Kontrollforetak for kontroll og sertifisering av lastefartøy, fiske- og fangstfartøyer, og har hatt denne godkjenningen siden 2001.

Technimar er også godkjent av Sjøfartsdirektoratet med sakkyndig person Type A og Type B. Vi har dermed kvalifisert personale til å utføre kontroll, nysertifsering og resertifisering av kran og løfteutstyr på skip.

Technimar er også sertifisert som Sakkyndig virksomhet for kontroll av av kran og løft på land med uavhengighetstype A og Kompetansekategori S1.

Bedriften er registrert som godkjent elektroinstallatør, og utfører konsulent og kontroll innenfor maritime elektriske anlegg. Vi innehar DSB godkjenning for kontroll av elektriske anlegg på fartøy under 15.0m

 

Bedriftens kvalitetssystem er sertifisert ihht ISO 9001:2015.

Vår filosofi

 

Technimar skal tilby en bredde av maritime konsulenttjenester. Vi har høy kompetanse innenfor skipskonstruksjon, stabilitet, og skipstekniske systemer for store og små båter. 

Virksomheten skal drive etter de krav som er beskrevet i lover og regler, slik det er beskrevet i vårt kvalitetssystem, og etter de krav våre kunder stiller til oss. Bedriften skal kontinuerlig vurdere risiko, kvalitet og kundetilfredshet.

Technimar har nødvendige godkjenninger for kontroll og sertifisering av fartøy, løfteutstyr og elektriske anlegg. Vi skal utføre kontroller med faglig dyktighet, integritet og uavhengighet. Vi skal ikke la oss utsette for påtrykk som kan påvirke vurderingen eller resultat av kontroller.

Vi er uavhengige kontrollører, ingen utstyrsleverandør, og vi forsøker ikke å selge på deg dyre og kanskje unødvendige reparasjoner og utstyr. Derimot forholder vi oss kun til utstyrets tilstand. Nettopp for å gi deg og dine medarbeidere en trygg arbeidsplass! 

Dette oss en unik fordel i markedet. Våre kunder ser klart denne fordelen, i det de får redusert antall leverandører og ikke minst kostnader!

Hvor er vi?

 

Technimar AS har kontorer like ved Trondheim havn - Midt i smørøyet for regionen og med umiddelbar nærhet til Trondheimsfjorden og flere kaianlegg. Vi utfører tjenester på hele kysten, på land og til sjøs.

Arve Sporstøl

Skipsingeniør - Kontrollør

Kontaktinfo

 

Arve@Technimar.no

T: 73 85 17 00 | M: 958 34 380

 

Jon Arve Sporstøl

Faglig leder kran og løft - Kontrollør

JonArve@Technimar.no

T: 73 85 17 00 | M: 472 79 091

Bosted: Indre Fosen

 

Kjersti Hestad Strand

Skipsingeniør - Kontrollør 

Kjersti@Technimar.no

T: 73 85 17 00 | M: 952 33 805

 

Øyvind Sporstøl

Daglig Leder - Elektroinstallatør/ Kontrollør

Oyvind@Technimar.no

T: 73 85 17 00 | M: 916 28 574

 

Vegard Alvestad

Maskiningeniør - Kontrollør

Vegard@Technimar.no

T: 73 85 17 00 | M: 958 22 553

 

Adresser

Post og Besøksadresse:

 

TECHNIMAR AS

Skippergata 7

7042 Trondheim, Norway

Følg Oss

Følg Technimar på sosiale medier:

  • Facebook Social Icon
Informasjonskapsler

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Technimar.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

  • Linkedin Sosiale Ikon
Kontakt

73 85 17 00

post@technimar.no

Godkjent av Sjøfartsdirektoratet som Godkjent Kontrollforetak og av Norsk Sertifisering AS som sakkyndig bedrift. Godkjent av DSB som registrert elektroforetak.

Medlem av KranTeknisk Forening og Maritimt forum.

© 2014-2020 Webdesign by Technimar.no