Som kjent skal arbeids- og servicefartøy i nærmeste fremtid, legges under Sjøfartsdirektoratets Regelverk. Dette innebærer at alle fartøy skal ha godkjente stabilitetsberegninger om bord. De fleste av de litt eldre fartøyene som vi har hatt befatning med, har eller har hatt slike beregninger. Det vil si at disse fartøyene ligger i vår database og at de forholdsvis enkelt ligger klare for justering.

 

Stabilitetsberegninger eldre båter:

Noen av disse båtene har nå en slik alder at de er tatt ut av tjeneste, mens andre fortsatt går under ny navn og er eid av andre firmaer. Vi kjenner derfor ikke den nåværende eierne av disse båtene. Vi har lister over fartøyer som sannsynligvis vil være modne for oppdatering av stabilitet. I listene har fartøyene opprinnelig navn, eier, dimensjon og årstall for utført Krengeprøve/stab. beregninger. Hvis noen lurer på om akkurat deres båt har vært gjennstand for beregninger av oss, ta kontakt så skal vi se om vi kan fremskaffe beregninger og evt. foreta evt. justeringer.

Telefon

 

Technimar:

Telefon: (+47) 73 85 17 00

Mobil: 958 34 380 / 472 79 091

NautiCAD:

Kristiansund

Telefon: 95744377

Adresser

Post og Besøksadresse:

 

TECHNIMAR AS

Skippergata 7

7042 Trondheim, Norway

post@Technimar.no

NautiCAD as 
John Kleivset 
Demningen 22 
6518 Kristiansund 

Følg Oss

Følg Technimar på sosiale medier

  • Facebook Social Icon

Godkjent av Sjøfartsdirektroratet som Godkjent Kontrollorgan og av Norsk Sertifisering AS som sakkyndig bedrift.

Medlem av KranTeknisk Forening

Cookies/info.kapsler

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Technimar.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

  • Linkedin Sosiale Ikon

© 2014-2020 Webdesign by Technimar.no